Over ons

ZeeBoer helpt fabrikanten bij het verspreiden van productinformatie en systeemspecificaties voor de bouw. Denk aan bestekteksten, BIM-informatie, productbladen, rekentools en nog veel meer.

Ons team kent een perfecte combinatie van bouw-, marketing- en datakennis. Hiermee ontwikkelden we als eerste een productmanagementsysteem (PIM) dat speciaal gebouwd is voor de bouwsector. Wij bieden tools waarmee onze klanten hun kennis en kunde verspreiden. De fabrikant speelt volgens ons namelijk een belangrijke rol binnen het bouwproces. Hij heeft vakkennis, weet oplossingen aan te dragen en blijft ook na de oplevering van een bouwproject betrokken bij de eindgebruiker.

Kennismaken?

Vrijblijvend kennismaken met ZeeBoer is interessant voor bouwfabrikanten, professionals die op zoek zijn naar uitdaging op gebied van ICT of bouwinformatiemanagement maar ook voor andere stakeholders binnen de bouwkolom.

 

Team ZeeBoer

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Onze opdrachtgevers