Rockpanel voegt nieuwe Uni-kleuren toe

Aan de systeemconfigurator van Rockpanel is een nieuwe serie toegevoegd. Rockpanel Uni biedt keuze uit drie nieuwe kleuren. Daarnaast werd de serie Rockpanel Colours uitgebreid.

Rockpanel beheert haar systeemtoepassingen in Utopis® Platform. UP werd door ZeeBoer als productinformatiemanagementsysteem (PIM) speciaal voor de bouw ontwikkeld.

Bezoek ZeeBoer op Congres Ketenstandaard

Op donderdag 7 juni neemt ZeeBoer deel aan het Congres Ketenstandaard.

Tijdens dit congres met de titel De roadmap voor digitalisering krijgen bezoekers door middel van talkshows onder leiding van Roelof Hemmen en interessante breakout- en kennissessies een compleet overzicht van de actuele digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten die leiden tot een sterkere bouw- en installatiesector.

Een congres dat zeker niet mag missen in uw agenda! Deelname is gratis, en als u wilt kunt u kosteloos gebruik maken van de lunch.

“Bezoek ZeeBoer op Congres Ketenstandaard” verder lezen

Marketingtool voor TenCate Geosynthetics

De bestekservice of systeemconfigurator van TenCate Geosynthetics is verbeterd. Door gebruik te maken van een subdomein, kunnen klanten en eigen medewerkers eenvoudig naar de tool.

Zie https://bestek.tencategeo.eu

 • Gebruik uw eigen domein
 • Herkenbaar voor klanten, eigen mensen en Google
 • Maakt van uw systeemconfigurator een marketingtool

Kennissessie “Bouw op betere leads en gesprekken”

Op vrijdag 18 mei organiseert ZeeBoer samen met Social View de kennissessie Bouw op betere leads en gesprekken. Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde. Uiteraard is er ruimte voor vragen, uw eigen inbreng en discussie.

 • De bouwwereld wordt platter
 • Wat willen voorschrijvers?
 • Bouwen aan goede leads
 • Efficiënte marktcommunicatie
 • Inbound marketing in de bouw

Doelgroep
Directie, verkoopleiders, marketing management

Vrijdag 18 mei 2018
– inloop vanaf 13.30 uur, start 14.00 uur
– einde ca. 16.30 uur

Plaats
Kantoor ZeeBoer, Schorsweg 6 te Vaassen

Inschrijven
Deelname is kosteloos. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Building Holland

Van 17 t/m 19 april staan verschillende klanten van ZeeBoer in de Amsterdamse RAI op de beurs Building Holland.

Building Holland is een driedaagse beurs voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Registreer en bezoek de beurs gratis.

Marktinformatie uit één centrale bron

De bouw beweegt meer en meer richting het delen van elkaars informatie. Om alle partners in de markt goed te kunnen voorzien in hun informatiebehoefte wilt u als leverancier maximale verspreiding met efficiënt beheer.

 • Beheer productinformatie vanuit één database
 • Koppel met andere systemen (ERP bijvoorbeeld)
 • Genereer productinformatie “on the fly”
 • Voed uw website vanuit dezelfde bron
 • Verrijk uw verkoopproces en medewerkers

Utopis® Platform van ZeeBoer is een managementsysteem voor productinformatie (PIM) speciaal voor toeleveranciers in de bouw. Kenmerkend is het systeemdenken van Utopis®. De meeste leveranciers verkopen geen losse producten, maar een oplossing of systeem.

Ook toe aan verbeterd gebruik van uw informatie? Laat u in een uur bijpraten over de trends in de bouw en mogelijkheden die ZeeBoer hierbij biedt. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Koppel uw artikelgegevens aan BIM

Iedereen wil iets doen met BIM. Wat ZeeBoer betreft is de fabrikant aan zet bij het digitaliseren van de bouw.

Bent u van plan “iets” met BIM te doen?

ZeeBoer koppelt op een slimme manier product- en systeemspecificaties aan de software waarin een BIM-model wordt gemaakt. Voor u als fabrikant betekent dit:

 • Actuele data die makkelijk te beheren is.
 • Niet zelf hoeven te (laten) modelleren, dus minder investeren.
 • Koppeling met uw eigen systeem of uw andere tools.

Meer weten? Neem contact met ZeeBoer op voor meer informatie.

Enquête adviesgenerator

ZeeBoer werkt verder aan “specification selling”. Ook nieuwe aanbestedingsvormen en BIM vragen immers om goede specificaties.

UP Adviesgenerator
We zijn druk bezig met de ontwikkeling van een adviestool. Kenmerk van deze tool is ondersteuning van adviseurs/acquisiteurs en verkoopapparaat. Door oplossingen, productinformatie, specificaties, referentieprojecten en vakkennis te combineren, ontstaan dan op een efficiënte wijze goede adviezen richting klanten.

Onderzoek
David Hulsman, student aan de Hogeschool Utrecht, doet momenteel onderzoek naar de wensen en eisen die de markt aan een adviesprogramma stelt. Belangrijk is ook de mening van systeem- en applicatiebeheerders. Doe dus mee aan deze enquête.

Deel uw mening over adviezen

Fietspadcoating van Griekspoor

De firma Griekspoor maakt al jaren gebruik van de diensten van ZeeBoer. Griekspoor verzorgd o.a. coatings voor fietspaden en fietssuggestiestroken. De eenvoudige bestekservice laat door middel van Utopis® Platform (UP) een actuele en correcte RAW-specificatie zien.

Ook uw oplossingen kunnen via UP beschikbaar gesteld worden aan de markt. Niet alleen een bestektekst, maar ook actuele productinformatie, DoP-verklaringen of uw complete website.