Rc-calculator voor Knauf Insulation

Met de lancering van de nieuwe website voor Knauf Insulation in Nederland is er ook een nieuwe Rc calculator gekomen. Met deze ZeeBoer-tool bereken je eenvoudig met welk isolatiemateriaal je in een bepaalde constructie en toepassing de benodigde of vereiste Rc waarde behaalt. 

Doordat je eerst de juiste toepassing kiest, kom je automatisch in het juiste deel van de rekentool uit. Zo kun je al eenvoudig en snel de Rc waarde berekenen voor: 

  • Gevels
  • Daken
  • Kruipruimten

De komende tijd wordt de Rc calculator uitgebreid voor binnenafbouw en vloeren en de toepassing van houtwol. Elke berekening die je maakt kun je als pdf laten mailen. 

Wil je weten hoe het werkt? Probeer de Knauf Rc calculator

Antoon Siebert partner in ZeeBoer

Antoon Siebert, sinds 2009 werkzaam als projectleider B&U bij ZeeBoer, heeft met ingang van 1 januari 2018 een minderheidsbelang van 20% in het bedrijf genomen.

In 2017 nam Peter Veldhuizen het in Vaassen gevestigde bedrijf over van Reindert de Boer, die na ruim 30 jaar met pensioen ging. De plannen voor een partnerschap tussen Antoon en Peter werden tijdens het overnameproces gesmeed en vandaag bekrachtigd onder het genot van een glas bubbels.

ZeeBoer is marktleider in systeemconfiguratoren en bestekservices voor de bouw. Bij circa 120 leveranciers in de bouwsector adviseert ZeeBoer op gebied van specification selling.

Groene Sector Vakdagen

Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari vinden in de Evenementenhal te Hardenberg de Groene Sector Vakdagen plaats. Enkele klanten van ZeeBoer staan op deze beurs.

De toegang tot de beurs en parkeren zijn gratis na aanmelding.

Op naar specification selling 2018

We zitten in de laatste volle werkweek van 2017. Voor ZeeBoer was dit een bewogen jaar. Reindert en Margreet de Boer verlieten ons bedrijf en Peter Veldhuizen nam de taak op zich om ZeeBoer verder de toekomst in te leiden.

Wij hopen dat we in 2018 verder mogen gaan met het ontwikkelen van specification writing.

Onze nieuwe adviesgenerator is hiervan een mooi voorbeeld. Door productinformatie, systeemdenken, vakkennis en project-specifieke informatie met elkaar te combineren, wordt het verkoopproces ondersteund en de klant nog beter geholpen.

Of wat te denken van de koppeling van Utopis® Platform met BIM? Op 19 januari organiseren we weer een kennissessie over BIM en specificeren. Misschien is dit interessant voor u?

Langs deze weg willen wij u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Kennissessie: “Systeemdenken en BIM”

De sessie in november was een succes. Binnenkort organiseert ZeeBoer nogmaals een kennissessie over Systeemdenken en BIM. Veel fabrikanten zien BIM als een kans. Voor een goede koppeling van producten en oplossingen is een 3D model nodig. Hoewel? Is dat wel zo? Wij hopen de volgende vragen te beantwoorden tijdens de sessie.

  • Wat is de waarde van BIM voor de fabrikant?
  • Hoe ziet een BIM-model er uit?
  • Specificeren en systeemdenken
  • Koppeling van bestaande productinformatie aan BIM

Doelgroep
Directie, verkoopleiders, technical marketingmanagement

Vrijdag 19 januari 2018
– inloop vanaf 13.30 uur, start 14.00 uur
– einde ca. 16.30 uur

Plaats
Kantoor ZeeBoer, Schorsweg 6 te Vaassen

Inschrijven
Geïnteresseerd? Schrijf u dan in via het online inschrijfformulier. Deelname is kosteloos voor wie klant is of wellicht klant wil worden van ZeeBoer.

Nieuwe bestekconfigurator voor Wavin

Wavin Nederland heeft zijn bestekservice aangepast en verbeterd.  Hiermee wordt het  nog makkelijker om bijvoorbeeld “recycore” voor te schrijven en het milieu te helpen met een PVC buis die minstens 40% hergebruikt materiaal in zich heeft! Daarmee worden CO2 doelstellingen gehaald met dezelfde buis, dezelfde kwaliteit en dezelfde prijs.

In Specification Sales trajecten zijn het de details die het verschil maken. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Wavin tool hadden collega’s Antoon en Maarten de afgelopen periode een leuke en intensieve samenwerking met de E-business & Productmanagers van Wavin Nederland.

Bezoek de bestekservice van Wavin. Inclusief “bestekmandje” voor het samenstellen van een compleet projectbestek.

ZeeBoer nam de bestaande bestekservice op in Utopis® Platform, de cloudoplossing waarin product- en systeeminformatie door de fabrikant beheerd kan worden. Zo komen de afbeeldingen die gebruikt worden in de tool gewoon uit de centrale database van Wavin zelf. Wel zo handig.
Meer informatie over Utopis® Platform.