Ecophon

Profiel
De Ecophon Groep is wereldwijd dé toonaangevende leverancier van geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen. Zij ontwikkelen, produceren en leveren akoestische producten en systemen voor plafonds en wanden. Onze oplossingen worden wereldwijd toegepast en voldoen aan de groeiende vraag voor een goede ruimteakoestiek, overal waar mensen werken en communiceren.

“De ZeeBoer specialisten, concreet en slagvaardig.”
– Boudewijn van Grinsven, Technical Project Manager –

Centraal bij Ecophon stond het koppelen van diverse producten uit hun productengamma die tezamen de juiste systemen moesten genereren: de Bestekservice en bestekservices.nl. Ecophon en ZeeBoer werken nu al 20 jaar samen: “De eerste ontwikkelingen 20 jaar geleden waren vernieuwend voor die tijd. Nu staat er een aan deze tijd aangepast product dat continu geïnnoveerd wordt.” Aldus Boudewijn van Grinsven, Technical Project Manager bij Ecophon.

Over het product
Ecophon plaatst de bestekservices op diverse algemene en specifieke (website) locaties om de toepassing zo groot mogelijk te maken. Tevens wordt de bestekservice ingezet voor eigen gebruik met resultaat voor de klant/bestekschrijver. Door de koppeling van de plafondsystemen en plafondpanelen in de bestekservice kan Ecophon nu alle partners in de bouwkolom overtuigen van een gegarandeerd specifiek eindresultaat: “Het juiste akoestisch plafond”.

Ervaring met het product
Onze ervaring is dat er veelvuldig gebruik gemaakt wordt van onze bestekservice. Indien we foutieve bestekposten tegenkomen in de markt dan koppelen we deze terug naar de auteur en wijzen hem op de mogelijkheden die we via ZeeBoer in huis hebben. Vervolgens worden die mogelijkheden ook gebruikt. Door de verscheidenheid aan plafondsystemen en hun specifieke toepassing is een goede zoekstructuur met gegarandeerd eindresultaat essentieel voor onze partners in de bouwwereld met op de eerste plaats de bestekschrijver.

Ervaring met ZeeBoer
Wij zochten destijds naar een partij die ons kon helpen bij een toegankelijke wijze voor de inrichting van onze bestekomschrijvingen. Dat werd ZeeBoer mede door de overzichtelijke output. Door de jaren heen hebben we ervaren dat ZeeBoer een slagvaardige organisatie is met korte lijnen, gevoel voor humor, ze stellen de klant centraal en zijn snel.

Projectvoorbeeld Ecophon