B&G

Profiel
B&G Hekwerk is een toonaangevende speler in de markt van hekwerk en geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Zij draagt actief bij aan de invulling van de behoefte aan veiligheid door het juiste evenwicht te creëren tussen bereikbaar en gesloten. B&G Hekwerk produceert, levert, installeert en onderhoudt hekwerk, terreinbeveiligings- en toegangscontrolesystemen ten behoeve van een optimale buitenbeveiliging.

“Een prima partij om mee samen te werken: professioneel, meedenkend en met verstand van zaken.”
– B&G Hekwerk –

B&G Hekwerk heeft bij ZeeBoer een STABU bestekservice laten ontwikkelen om hun klanten te kunnen voorzien van bestekteksten. In een kort tijdsbestek van enkele maanden heeft ZeeBoer een nieuwe bestekservice voor B&G opgezet waarbij alle werkzaamheden uit handen zijn genomen.

Over het product
De bestekservice is via onze website toegankelijk voor iedereen die daarvan gebruik wil maken. In de nabije toekomst willen we bestekservice uitbreiden met overige producten uit ons programma. Ook dit doen we uiteraard met ZeeBoer want we zijn zeer tevreden.

Ervaring met ZeeBoer
Wij hebben voor ZeeBoer gekozen vanwege de kennis en ervaring met bestekservice in onze branche en de goede ervaring vanuit een eerdere samenwerking. De samenwerking met ZeeBoer is goed. ZeeBoer is professioneel, denkt mee en komt haar afspraken na.