Marloes Freschi
10
nov
2022
Marloes Freschi

Marloes Freschi

Marloes Freschi is op 1 oktober bij ons begonnen. Wij zijn erg blij dat zij ons team is komen versterken. Dus tijd voor een kennismaking. Marloes stelt zich graag even voor!

“Hallo! Ik ben Marloes. Ik ben 35 jaar oud, ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen. Mijn opvallende achternaam heb ik gekregen van mijn man want die komt uit Italië. Wij wonen sinds 2011 in de gemeente Voorst, dit is gelukkig niet al te ver van ZeeBoer vandaan. Voordat ik bij ZeeBoer begon heb ik in de horeca gewerkt, hier was ik onder andere ook verantwoordelijk voor de sales. De bouwwereld is daarentegen nog hartstikke nieuw voor me. Ik ben deze nu volop aan het verkennen en dat bevalt goed.”

1 maand verder.

“Ik heb mijn inwerkperiode van de afgelopen maand als alomvattend ervaren. Waarbij alle aspecten van ons bedrijf aan bod zijn gekomen. Ook heb ik inmiddels de collega’s beter leren kennen. Ik stap er vol energie en enthousiasme in. Ik kijk er erg naar uit om onze klanten te mogen leren kennen. Ik hoop dat ik nog vele jaren met plezier bij ZeeBoer ga werken en ga groeien in mijn functie als accountmanager.”

Onze opdrachtgevers