Online artikelbeheer, PIM of MDM voor de bouw

Op zoek naar online software als oplossing voor artikelbeheer in de bouw? Utopis® Platform is de PIM / MDM voor de bouw en installatie.

Met PIM-software voorkomt u versnippering van productinformatie. Een productinformatiemanagementsysteem vervangt Excel-sheets en andere databases. Beheer van informatie vindt hierdoor plaats op één centrale plek.

De bouwfabrikant van nu is meer en meer leverancier van informatie. Iedere deelnemer aan het bouwproces heeft zijn eigen informatiebehoefte. Architecten, aannemers, projectontwikkelaars en eindgebruikers willen actuele en correcte data van u. Door deze informatie vanuit één centrale bron te verspreiden, bespaart u kosten en voorkomt u fouten.

Is een PIM ook iets voor uw organisatie?

Ja. Het inrichten van een centrale productendatabase is altijd een verstandige keuze. Een PIM is niet alleen interessant voor grote multinationals. De software van nu werkt samen met andere, bestaande, software en is schaalbaar. Snelle en prijsbewuste implementatie is dus mogelijk. Ook voor een kleine organisatie.

Met Utopis® Platform, kortweg UP, beschikt u over een management tool voor productinformatie. Hierbij vormt uw eigen assortiment de basis, bijvoorbeeld gevoed vanuit uw eigen ERP. Productinformatie on the fly, PDF-productbladen, website (WordPress), systeemconfigurator, mobiele app of calculator: uw assortiment verdient maximale verspreiden.

Waarom kiezen voor Utopis® Platform?

 

 

ZeeBoer is de PIM-specialist voor meer dan 120 A-merkleveranciers in de bouw. Graag laten wij u zien wat Utopis® Platform voor uw organisatie kan betekenen.


Maak direct een afspraak

Onze opdrachtgevers