De fabrikant als bron van human capital

BIM speelt een steeds prominentere rol bij het maken van keuzes. De bouwleverancier van nu moet inspelen op een groeiende behoefte aan informatie.

Door oplossingen via een systeemconfigurator, bestekservice of online tool beschikbaar te stellen, spelen veel fabrikanten in op deze behoefte. Informatie wordt hierbij vanuit een centrale database verspreid. Niet alleen een goede specificatie voor bestek of BIM, maar ook productinformatie op website, DoP of app blijft zo beheersbaar.

Hoe zit het echter met de kennis die in de organisatie “zweeft”. Bij een carrière-switch blijft er vaak een gat binnen het verkoopapparaat. Door de kennis systematisch op te sporen en de borgen in een centrale kennisbank, wordt dit probleem voorkomen.

Wilt u als bouwleverancier human capital beter benutten? Met een kennisbank in Utopis® Platform kunt u als fabrikant de kennis van uw medewerkers behouden en verspreiden. Door kennis te delen in uw organisatie en desgewenst met de markt, groeit de expertise van de gebruiker en daarmee uw marktpositie.

Wilt u uw vakkennis beter benutten en opslaan?

 

ZeeBoer is de PIM-specialist voor meer dan 120 A-merkleveranciers in de bouw. Graag laten wij u zien wat uw organisatie op gebied van bestekspecificaties kan doen.


Maak direct een afspraak

Onze opdrachtgevers