Utopis® Platform verspreidt uw bouwoplossingen

Utopis® Platform helpt fabrikanten en leveranciers in de bouw bij het verspreiden van hun productinformatie. Denk aan een bestekservice, BIM-informatietool, productdatabase of rekentool.

De bouwfabrikant van nu is meer en meer leverancier van informatie. Iedere deelnemer aan het bouwproces heeft zijn eigen informatiebehoefte. Architecten, aannemers, projectontwikkelaars en eindgebruikers willen actuele en correcte data van u. Door deze informatie vanuit één centrale bron te verspreiden, bespaart u kosten en voorkomt u fouten.

Is UP ook iets voor uw organisatie?

Ja. Een PIM is niet alleen interessant voor grote multinationals. UP werkt samen met andere, bestaande, software en is schaalbaar. Snelle en prijsbewuste implementatie is dus mogelijk. Ook voor een kleine organisatie.

Met UP, beschikt u over een management tool voor productinformatie. Hierbij vormt uw eigen assortiment de basis, bijvoorbeeld gevoed vanuit uw eigen ERP. Productinformatie on the fly, PDF-productbladen, website (WordPress), systeemconfigurator, mobiele app of calculator: uw assortiment verdient maximale verspreiding.

Waarom kiezen voor Utopis® Platform?

 

 

ZeeBoer is de PIM-specialist voor meer dan 120 A-merkleveranciers in de bouw. Graag laten wij u zien wat Utopis® Platform voor uw organisatie kan betekenen.


Maak direct een afspraak

Onze opdrachtgevers