Stichting KOMO

ZeeBoer en KOMO hebben een belangrijke doel gemeen: de juiste bouwoplossing in beeld brengen voor een bouwkundig vraagstuk.

Veel leveranciers van bouwoplossingen vragen ZeeBoer instrumenten te maken, waarbij de opdrachtgever op eenduidige wijze de juiste keuze kan maken. Daarmee wordt het juiste product foutloos omschreven in het bestek. Dat komt de kwaliteit ten goede.

KOMO is dé specialist in objectief vastgestelde kwaliteit van producten, realisatieprocessen, diensten en personen in de woning-, infra-, water- en utiliteitsbouw. Staat het KOMO-keurmerk ergens op? Dan wordt voldaan aan alle markt- én overheids­eisen. De klant koopt de kwaliteit die is beloofd: aantoonbaar de beste. Nu de Europese markt harmoniseert door bijvoorbeeld CPR-wetgeving, is het KOMO dat nog steeds van grote invloed is op kwaliteitsborging.

Bestekteksten volgens KOMO

Fabrikanten die hun oplossingen op de markt brengen met een KOMO kwaliteitsverklaring kunnen ook hun bestekteksten hierop afstemmen. Zowel voor RAW- als STABU2-bestekken is het mogelijk de specifieke kwaliteitseisen te vermelden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ZeeBoer op of bezoek de website van KOMO.

Team ZeeBoer

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Onze opdrachtgevers