Utopis® Platform verspreidt, beheert en inspireert

Bouwmarketing vraagt beheer van vele media. Uw assortiment up-to-date houden is hierdoor tijdrovend, kostbaar en geeft een grote kans op fouten. Utopis® Platform biedt hiervoor de oplossing voor de bouw.

De bouw kent vele (bouwspecifieke) informatiebehoeften

Door informatie in te delen in productsysteemproject en kennis ontstaat orde in de chaos en is centrale aansturing mogelijk. De informatie blijft uw eigendom en wordt beheerd vanaf één centrale interface.

UP schept orde in de chaos van informatiesoorten

Zowel intern als extern inzetbaar

Utopis® Platform kan uw bestekservice voeden, maar ook uw productbladen, DoP verklaring, referenties en adviezen. Niet alleen voor extern gebruik. UP inspireert en ondersteunt opdrachtgevers, voorschrijvers en verwerkers, maar ook uw eigen organisatie profiteert van centrale informatie. Kennis blijft op deze manier behouden binnen uw bedrijf.

Koppelbaar

UP beschikt over een webservice die u kunt koppelen aan externe portals of uw eigen ERP-systeem. U bepaalt wie welke informatie ontvangt.

Ga verder naar producten >>

De filosofie achter UP

ZeeBoer ontwikkelde Utopis® Platform voor toeleveranciers in de bouw. Utopis® Platform is het enige productinformatie-managementsysteem (PIM) dat voor en door de bouw is ontwikkeld.

Kenmerk is de neutrale inrichting. Hierdoor kan eenvoudig worden ingesprongen op de informatiebehoeften nu en in de toekomst. Productdata wordt in UP gecombineerd met systeem- en bestekinformatie. Daarnaast kunnen referentieprojecten of maatwerkadviezen worden toegevoegd.

  • De PIM voor en door de bouw
  • Neutrale opslag, dus multi-inzetbaar en toekomstgericht
  • Centraal beheer en te koppelen aan vele media

Terug naar oplossingen