Systeem en bestek

ZeeBoer is marktleider op gebied van toepassingsinformatie. Met een keuzeconfigurator of bestekservice ondersteunt u als fabrikant de voorschrijver. Onderzoek leert ons dat bestekschrijvers geholpen willen worden. Dit voorkomt fouten, leidt tot goede leads en voorschrijvingen.

Met een bestekservice of adviestool kunt u STABU2, STABU Bouwbreed, RAW of NL/SfB voeden. De opmaak is neutraal (Open Specificatie Formaat) en kan daarmee als basis voor BIM-specificaties of toekomstige marktbehoeften dienen. Via Bestekservice.nl wordt uw oplossing snel gevonden.

  • Uw product in bestek
  • Ondersteuning voor de voorschrijver
  • Wordt gevonden via Bestekservices.nl
  • Toekomstgericht en uitbreidbaar met Utopis® Platform

Voorkom foute productcombinaties

De systeemconfigurator geeft een bestekschrijver of ontwerper niet alleen hulp bij het maken van een keuze. Foute configuratie van een toepassing is niet meer mogelijk. Uw productmogelijkheden en voorwaarden worden meegenomen in de verschillende stappen.

Met eenvoudige stappen naar de juiste informatie

Keuzeondersteuning is wat uw klant wil

Met een systeemconfigurator of bestekservice stelt de voorschrijver of opdrachtgever stap voor stap een toepassing samen. Keuzeondersteuning is hierbij belangrijk.

ZeeBoer doet regelmatig onderzoek naar de wensen van voorschrijvers. Keer op keer blijkt dat zoekstructuur en ondersteuning als voorwaarde gesteld worden.

Snel naar een oplossing en keuzeondersteuning is wat voorschrijvers willen

 

Ga verder naar projecten en referentie >>

De filosofie achter UP

ZeeBoer ontwikkelde Utopis® Platform voor toeleveranciers in de bouw. Utopis® Platform is het enige productinformatie-managementsysteem (PIM) dat voor en door de bouw is ontwikkeld.

Kenmerk is de neutrale inrichting. Hierdoor kan eenvoudig worden ingesprongen op de informatiebehoeften nu en in de toekomst. Productdata wordt in UP gecombineerd met systeem- en bestekinformatie. Daarnaast kunnen referentieprojecten of maatwerkadviezen worden toegevoegd.

  • De PIM voor en door de bouw
  • Neutrale opslag, dus multi-inzetbaar en toekomstgericht
  • Centraal beheer en te koppelen aan vele media

Terug naar oplossingen