Stabu Bouwbreed

Veel van onze klanten vragen zich af of ze moeten instappen op Bouwbreed. Stel dat u als toeleverancier in de bouw nog geen systeemconfigurator of bestekservice heeft en u vraagt ZeeBoer advies…

Omdat STABU2 nog steeds de leidende systematiek in de B&U is, zou ons advies zijn: begin met STABU2. Heeft u al een bestekservice in STABU2? Houden zo; de komende jaren zit u goed.

Bouwbreed zit slim in elkaar. Wij verwachten dat de komende jaren het gebruik zal toenemen. Ook STABU2 werd niet van de ene op de andere dag omarmd door de branche. Bouwbreed heeft toekomst. Wilt u  hierin dus pionieren? Voeg dan Bouwbreed specificaties toe aan uw adviestool.

Stichting STABU biedt zelf ook productspecificaties (FPS) aan. Hierin wordt, anders dan in een systeemconfigurator of bestekservice, het individuele product omschreven. ZeeBoer werkt samen met Stichting STABU aan de verspreiding en efficiënt beheer van FPS’en.

Oplossingen van ZeeBoer

Door bij uw productspecificaties (FPS) ondersteuning aan te bieden, bedient u de bestekschrijver op zijn wenken, is ontsluiting vanaf Bestekservices.nl optimaal en worden fouten in de samenstelling van een specificatie voorkomen.

  • Voorschrijvers krijgen de gewenste keuzehulp
  • Betere navigatie naar de juiste oplossing
  • Voorkom fouten bij de samenstelling van oplossingen

ZeeBoer kan met Utopis® Platform uw bestaande Bouwbreed-specificaties efficiënt uitbreiden met keuzeondersteuning. Ook kan een bestaande bestekservice worden uitgebreid van Bouwbreed.

Ga verder naar maatwerkadviezen >>

De filosofie achter UP

ZeeBoer ontwikkelde Utopis® Platform voor toeleveranciers in de bouw. Utopis® Platform is het enige productinformatie-managementsysteem (PIM) dat voor en door de bouw is ontwikkeld.

Kenmerk is de neutrale inrichting. Hierdoor kan eenvoudig worden ingesprongen op de informatiebehoeften nu en in de toekomst. Productdata wordt in UP gecombineerd met systeem- en bestekinformatie. Daarnaast kunnen referentieprojecten of maatwerkadviezen worden toegevoegd.

  • De PIM voor en door de bouw
  • Neutrale opslag, dus multi-inzetbaar en toekomstgericht
  • Centraal beheer en te koppelen aan vele media

Terug naar oplossingen