Koninklijke van Wijhe Verf / Wijzonol

Profiel
Wijzonol Bouwverven is de specialist op het gebied van verfproducten- en systemen. Zij hebben jarenlange ervaring in onderhoudstrajecten en lopen voorop bij ontwikkelingen in de markt. De expertise van Wijzonol wordt voortdurend ingezet om service en producten optimaal af te stemmen op de praktijk. Zodat klanten en professionals verzekerd zijn van een optimaal en duurzaam eindresultaat.

“De meerwaarde van het beheren van onze product- en systeeminformatie op één plek is van onschatbare waarde”
– Wijzonol Bouwverven B.V. –

Wijzonol zocht een centrale plek waar al hun product- en systeeminformatie door Wijzonol zelf beheert kon worden, en via verschillende media kunnen aanbieden aan afnemers en gebruikers. Dat werd Utopis: Eenduidige manier van informatie verstrekking. Wijzonol heeft naast Utopis ook ook een bestekservice laten ontwikkelen.

Over het product
Utopis is voor Wijzonol een zeer gestructureerde en stabiele omgeving. Het beheer vinden zij overzichtelijk en de lay-out eenvoudig aan te passen binnen de eigen huisstijl zonder in te leveren aan functionaliteit. Wijzonol biedt de de producten digitaal aan via hun website. Gebruikers hebben op deze manier ieder moment van de dag de meest recente productinformatie.

Ervaring met ZeeBoer
Wijzonol neemt reeds lange tijd producten af van ZeeBoer. Er is nooit een reden geweest voor Wijzonol om eens verder te kijken. Wijzonol was zeer betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van Utopis. Zij kwamen met een pakket van eisen welke ZeeBoer in goed overleg in de processen van Wijzonol heeft weten te plaatsen.

Projectvoorbeeld Wijzonol