v.d. Bosch Beton

Profiel
v.d. Bosch Beton is een gerenommeerd bedrijf en gespecialiseerd in fabricage en levering van hoogwaardige betonbestratingsproducten. Het uitgebreide productenpakket wordt gevormd door optimale kwaliteitsbewaking, voortdurende innovatie en een scherp oog voor de ontwikkelingen in de markt. Dit resulteert in hoogwaardige en vaak vernieuwende producten. Naast een hoogstaande serviceniveau is v.d. Bosch Beton ISO-9001 en DUBO gecertificeerd.

“Medewerkers van ZeeBoer verdiepen zich in je bedrijf en product. Hierdoor ontstaat niet alleen vertrouwen aan onze kant, maar ook een goed eindresultaat. Reindert de Boer en zijn medewerkers hebben daarnaast een prettige manier van samenwerken waardoor je met plezier naar Vaassen belt.” – v.d. Bosch Beton –

v.d. Bosch Beton neemt zowel Utopis® als de bestekservice af. Tevens zijn zij één van de eerste bouwtoeleverende fabrikanten die Utopis® Platform afnemen. v.d. Bosch is continue in ontwikkeling en integreert de ZeeBoer applicaties ook in het marketing en communicatiebeleid. Utopis® is inmiddels geworteld binnen v.d. Bosch Beton. Zij gebruiken deze bijvoorbeeld om hun reclame-uitingen via de PDF-module te laten lopen.

Over het product
v.d. Bosch Beton neemt de bestekservice van ZeeBoer af: “omdat het hier een all-in pakket betreft waarbij de expertise van ZeeBoer onze zorgen hierover wegneemt”. En dat geldt ook voor Utopis® en binnenkort Utopis® Platform “omdat dit een totaaloplossing biedt voor zowel onze website als de connectie tussen ons ERP-systeem en onze doelgroep”. Met Utopis Platform wil v.d. Bosch Beton derden, met hun klanten voorop, de mogelijkheid bieden om op een digitale en vooral actuele basis aan te sluiten bij de mogelijkheden van v.d. Bosch Beton.

Ervaring met ZeeBoer
ZeeBoer biedt maatwerk en denkt mee. Hierdoor blijft v.d. Bosch Beton sinds het eerste contact door. Op basis van ervaringen op gebied van de bestekservices werd in 2007 naar volle tevredenheid de website op basis van Utopis ingericht. Nu in 2012 volgt een volgende ontwikkeling en vernieuwing van de website middels Utopis Platform.

Projectvoorbeelden
Website v.d. Bosch Beton