Struyk Verwo Infra

Profiel
Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in de publieke bestrating. Door specialistische kennis en ervaring adviseert en ondersteunt zij relaties bij elke fase in de projectrealisatie: ontwerp, materiaalkeuze, uitvoerings- en beheersvraagstukken. Het resultaat is een duurzame straatbepalende oplossing: in beton.

“Door de intensieve samenwerking met ZeeBoer beschikken wij over een optimaal functionerende bestekservice voor onze klanten.”
– Ronald Onderdelinden, Assortimentsadviseur –

Bij Struyk Verwo Infra stond de ontwikkeling van een bestekservice in combinatie met een productselector centraal. Struyk Verwo Infra wilde dat de bezoekers van hun website de juiste producten konden selecteren, via de productselector en dat de bezoeker ook direct de bijbehorende bestekteksten kon downloaden indien nodig.

Over het product
De bestekservice wordt als tool aangeboden op onze website en onze afnemers zijn positief. De bestekservice is begin 2011 geïmplementeerd. Via metingen houden wij maandelijks bij hoeveel en welke teksten worden gedownload.

Ervaring met ZeeBoer
Struyk Verwo Infra heeft voor ZeeBoer gekozen omdat zij een partner zijn met kennis van zaken en de nodige ervaring. De samenwerking wordt als positief ervaren: ZeeBoer denkt mee in geval van aanvullende wensen en maatwerk vanuit onze kant.

Projectvoorbeeld Struyk Verwo Infra
Website Struyk Verwo Infra