Strikolith

Profiel
Strikolith is sinds 1971 karakter bepalend in gevel- en plafondafwerking. Door uitgebreide structuur- en kleurmogelijkheden kunt u voor elk gebouw een eigen persoonlijkheid creëren, mogelijk in vele verrassende schakeringen. Strikolith biedt gemakkelijke verwerkbaarheid, snelle beschikbaarheid, grondige service, deskundig advies en milieuvriendelijke producten voor de professionele markt.

“De bestekservice maakt de moeilijke besteksystematiek eenvoudiger voor de onervaren gebruiker en onbekenden met gevelisolatiesystemen”
– Stefan van Strien, Algemeen Directeur –

De samenwerking tussen ZeeBoer en Strikolith is prima en doeltreffend waardoor er enkele bestekservices zijn ontwikkeld . Het doel van de bestekservices zijn het genereren van Strikoltih spuitpleister bestekken en bestekken met de Strikolith thermische gevelisolatie systemen erin verwerkt.

Over het product
Strikolith zet de bestekservice in voor intern gebruik, voor het genereren van bestekken. En daarnaast bieden zij de bestekservice via de website aan om de bestekschrijvers te faciliteren.

Ervaring met ZeeBoer
Strikolith heeft voor ZeeBoer gekozen door de goede reputatie bij de bouwtoeleverende fabrikanten. De samenwerking wordt door Strikolith als prima ervaren.

Voorbeeldproject Strikolith

Naar de website van Strikolith