SAB Profiel

Profiel
SAB-profiel heeft een uitgebreid assortiment sandwichpanelen, profielplaten, binnendozen, gordingen en zetwerk. De bouw kan hierdoor beschikken over pasklare oplossingen voor moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Door diverse materialen en een groot pakket Colorcoat producten en kleuren kan de klant eindeloos variëren en krijgt elk gebouw een geheel eigen gezicht.

“ZeeBoer levert snelle en goede service om de online SAB-profiel bestekservice up-to-date te houden”
– SAB-profiel- A Tata Steel Enterprise –

SAB-profiel heeft zo’n 6 jaar geleden een bestekservice bij ZeeBoer laten ontwikkelen. Zij hebben voor ZeeBoer gekozen omdat ZeeBoer een gedegen partij, met kennis van de markt, is. En omdat ZeeBoer meedenkt met de klant. Centraal stond dat SAB-profiel voorschrijvers van dienst wilden zijn.

Over het product
SAB-profiel zet de bestekservice in via de website. Met de bestekservice wil SAB-profiel architecten en voorschrijvers beter en makkelijker van dienst zijn.

Ervaring met ZeeBoer
SAB-profiel is al zo’n 6 jaar tevreden over de samenwerking. Met name de snelle en goede service bij het actueel houden van de bestekservice wordt gewaardeerd.