Kijlstra Riolering

Profiel
Kijlstra Riolering is een internationale organisatie die in Nederland marktleider is op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Op de productielocaties in Nederland en Duitsland produceren zij buizen, putten en elementen in alle soorten en maten. Door de hoge voorraadniveaus garanderen zij flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid!

“ZeeBoer helpt de Civiel techneuten uitstekend op weg in de digitale wereld en maakt de technische informatie toegankelijk voor iedereen.”
– Eerde Jan van der Harst, Vertegenwoordiger rayon Noord Nederland –

Kijlstra Riolering had het idee om via een keuzemenu gegevens door de klant te laten invoeren en op basis daarvan een bestekadvies met bestekomschrijvingen te geven. ZeeBoer heeft Kijlstra in dit proces zeer goed geholpen en heeft de ontwikkeling en de koppeling van een adviesprogramma en een bestekservice gerealiseerd dat uniek is in Nederland.

Over het product
Kijlstra Riolering zet de bestekservice, in combinatie met het bestekadvies met name in om advies te geven of buizen ongewapend dan wel gewapend moeten zijn. Als extra service naar de voorschrijvers toe.

Ervaring met ZeeBoer
De Commercieel directeur had goede ervaring met ZeeBoer bij zijn vorige werkgever en zodoende zijn Kijlstra en ZeeBoer in contact gekomen. De samenwerking wordt als zeer positief ervaren. ZeeBoer is meedenkend en heeft een goed technisch en commercieel gevoel.

Projectvoorbeeld Kijlstra