Eurocol

Profiel
Forbo Eurocol BV in Wormerveer is een toonaangevend producent en leverancier van bouwtechnische producten voor renovatie en nieuwbouw. Zij zijn gespecialiseerd in tegellijmen, voeg- en egalisatiemiddelen en de daarbij behorende hulpmiddelen. Daarnaast fabriceert Forbo Eurocol een serie lijmen voor vloerbedekking en wandbekleding.

“Forbo Eurocol werkt niet voor niets al meer dan 20 jaar samen met ZeeBoer. Door de goede service, samenwerking en het meedenken zie ik ZeeBoer meer als partner dan als leverancier. ”
– André Verhijde, Manager Marketing & Sales –

Forbo Eurocol werkt al meer dan 20 jaar samen met ZeeBoer en dankzij de goede service, samenwerking en meedenken hebben we nog nooit de behoefte gehad om een andere partner/leverancier te kiezen. Forbo Eurocol heeft voor Utopis de eigenschappen van de producten van Forbo Eurocol goed kan presenteren.

Over het product
Forbo Eurocol zet Utopis met name in als systeem om hun producten en de eigenschappen van hun producten goed te kunnen presenteren op internet. De ervaring is dat het systeem makkelijk in gebruik is.

Ervaring met ZeeBoer
Door de jaren heen heeft Forbo Eurocol ervaren dat wie zij ook spreken binnen ZeeBoer, ze altijd goed worden geholpen. De samenwerking verloopt altijd goed.

Projectvoorbeeld Eurocol