Eternit

Profiel
Produceren en verkopen van vezelcement golfplaten, bouwmaterialen en aanverwante producten voor de agrarische-, industriële- en utiliteitsbouw in een concurrerend, mensgericht en milieuvriendelijk kader.

“Zeer klantgericht onder andere door jaarlijks contact en snelle response bij vragen.”
– Eternit B.V. –

Centraal bij Eternit stond het bouwen van een website met bestekservice en het delen van de productinformatie . Daarnaast moest deze geïntegreerd worden in de bestaande Eternit website. Doordat ZeeBoer het beste aanbod had ten opzichte van concurrenten heeft ZeeBoer de bestekservice ontwikkeld en Utopis geïntegreerd.

Over het product
Utopis is geïntegreerd in de bestaande website van Eternit en wordt onder andere gebruikt door architecten, aannemers, etcetera. als informatiebron voor de Eternit producten en hun toepassing zoals golfplaten en hulpstukken. Daarnaast kunnen bezoekers van de website ook DWG-s (CAD bestanden) downloaden.

Ervaring met het product
Zowel de bestekservice als Utopis werkt volgens Eternit naar wens. Bovendien wordt het beheer van Utopis als een gebruiksvriendelijk systeem gezien.

Ervaring met ZeeBoer
Eternit vindt de samenwerking met ZeeBoer uitstekend door de open relatie, no-nonsense instelling en bij problemen is ZeeBoer goed bereikbaar met een snelle service. “ZeeBoer is zeer klantgericht onder andere door jaarlijks contact en snelle response bij vragen. Bovendien worden nieuwe ontwikkelingen gecommuniceerd.”