Bia Beton

BIA Beton is een onderneming die met beide benen op de grond staan; zakelijk, no-nonsense, maar met voeling met de wensen die leven in de markt. De productiecapaciteiten zijn uitstekend evenals de mogelijkheden op logistiek terrein. BIA Beton is te herkennen aan een hoge mate van flexibiliteit, waarbij aan de klant vergaande garantie wordt geboden op tal van terreinen. Zo geeft BIA Beton iedere dag inhoud aan vorm en kleur.

“Door het gebruik van Bestekservice zien we in de bestekken de juiste bestekomschrijvingen terug, dit is een win/win situatie voor voorschrijver als producent. En gezien het aantal doorkliks op de website zien we een stijgende lijn in het gebruik ervan.” – Harold Arts, Commercieel directeur –

Bia Beton neemt Utopis en de bestekservice af. De keuze wel of geen Bestekservice was snel gemaakt. Maar voor de keuze van leverancier moest Bia Beton toch enig voorwerk doen. Er speelden een aantal punten een belangrijke rol:
– bereik in de markt
– gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten
– koppeling met onze Archidat-details
– kan al onze informatie kwijt in de bestekservice
– en niet onbelangrijk de aanschaf- & onderhoudskosten van het pakket.

In de shortlist kwam ZeeBoer er als beste uit. Na het ondertekenen van de opdracht was de uitrol van de implementatie snel geregeld en hadden we in korte tijd de oestekservice live.

Over het product
Bia Beton heeft de bestekservice laten ontwikkelen voor haar klanten en voorschrijvers van de BIA Beton producten. En dit wordt zeker gewaardeerd; “We krijgen steeds meer positieve reacties met name over het eenvoudig selecteren van onze producten in de zoekmachine tot het eenvoudig kopiëren in de bestekteksten” aldus Harold Arts, Cemmercieel directeur bij Bia Beton.

Ervaring met ZeeBoer
De goede samenwerking is begonnen tijdens de presentatie vanuit de shortlist en hierna alleen maar beter geworden. Bia Beton waardeert de goede begeleiding tijdens de ontwikkeling en implementatie. En de altijd korte response tijd in het terugkoppelen van de antwoorden op vragen. Dit bevorderd de snelheid maar ook de onderlinge samenwerking.

Projectvoorbeeld BIA Systeemwanden