Van bestekservice tot productinformatiemanagement

ZeeBoer werd in 1984 opgericht onder de naam De Boer van Megchelen en richtte zich op gebruik en ontwikkeling van STABU en RAW bestekservices. Na de lancering van de eerste bestekservice voor Rockwool Lapinus ontwikkelde het bedrijf zich tot marktleider op dit gebied.

Onafhankelijk
Kenmerkend voor ZeeBoer is de brede, onafhankelijke, aanpak. Door marktbehoeften te onderzoeken en te blijven volgen kan informatie worden aangeboden in nagenoeg elke gewenste systematiek.

Brede interesse
Vrijwel alle sectoren binnen de bouw behoren tot onze relaties. Vaak zijn in één branche meerdere A-leveranciers klant bij ZeeBoer. Sommige al meer dan 25 jaar.

Bestekservices.nl
ZeeBoer stond in 2009 aan de wieg van Bestekservices.nl. Inmiddels behoort de zoekmachine met ruim 300.000 technische specificaties tot het best bezochte portal door voorschrijvers.

Nieuwe generatie
Sinds 2012 worden producten van ZeeBoer gebaseerd op het in eigen huis ontwikkelde Utopis® Platform. UP voorziet in de behoefte om meer dan alleen een bestektekst te publiceren. Ontwikkeld door en voor de bouw is Utopis® Platform de enige PIM waarin toepassingsinformatie geïntegreerd is.

In 2017 namen Reindert en Margreet de Boer afscheid van ZeeBoer.

Terug naar ons team