Ons team

ZeeBoer heeft niet alleen trouwe klanten. Ons hechte team vormt de basis van ons bestaan.

Maarten Hopman en Antoon Siebert staan hun relaties bij met raad en daad. De oplossingen die zij aandragen zijn weliswaar maatwerk, maar gebaseerd op Utopis® Platform. Dit garandeert niet alleen snelheid tijdens de implementatie, maar ook een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Jeroen Houdé en Bernd Kurtze zijn verantwoordelijk voor respectievelijk front- en backend development. Jeroen ontwikkelt bijvoorbeeld de layout en staat klanten met vragen of opmerkingen te woord. Bernd zorgt dat UP een veilige en vertrouwde omgeving is en steeds verbeterd wordt.

Peter Veldhuizen is sinds 2010 betrokken bij ZeeBoer. Hielp namens één van onze klanten bij de ontwikkeling van Utopis® Platform. In 2015 trad hij in dienst van ZeeBoer. Sinds 2017 is hij als directeur/eigenaar verantwoordelijk voor projectmanagement, klantcontact en ondersteuning van Antoon en Maarten.

Vacature

Momenteel lijkt ons team compleet. Maar een kop koffie bij ons komen drinken mag altijd. Lees verder…

Onze identiteit

ZeeBoer is opgericht in 1984 door Reindert de Boer en Ok van Megchelen. In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd als kennispartner op gebied van product- en toepassingsinformatie.
Lees verder…

Ketensamenwerking en partners

ZeeBoer onderhoudt contacten met verschillende partners in de bouwkolom.