Wijzonol lanceert app

Koninklijke Van Wijhe Verf is al jaren een vaste klant van ZeeBoer. Onder de noemer H’appy Day trokken Wijzonol medewerkers dinsdag 12 september door Nederland om schilders in het zonnetje te zetten.

Van Wijhe heeft een app ontwikkeld waarin productgegevens worden aangeboden aan de verwerker. ZeeBoer ondersteunt Van Wijhe hierbij door toepassingsinformatie vanuit Utopis® Platform aan de app toe te voegen.

Zie ook http://happyday.wijzonol.nl

Systeemconfigurator voor Siemens

Siemens biedt opdrachtgevers en ontwerpers een systeemconfigurator voor haar oplossingen op gebied van brandveiligheid. ZeeBoer bouwde een adviestool waarbij via verschillende opties een compleet brandveiligheidsadvies gegeven wordt. De oplossingen van ZeeBoer zorgen niet alleen voor de verspreiding van productkennis richting de klanten van Siemens. Ook de interne gebruiker krijgt ondersteuning. Daarmee wordt het verkoopproces op structurele wijze ondersteund.

Kijkje nemen bij Siemens

BIA Systeemwanden

Voor BIA Systeemwanden, producent van scheidingswanden voor bouw, vastgoed en retail, maakte ZeeBoer een nieuwe bestekservice. Via enkele eenvoudige stappen kan de voorschrijver tot een goede configuratie van de wand komen.

Belangrijk is dat bij het maken van een keuze, de selectie voor de volgende stap bekend is. Hierdoor worden fouten voorkomen. Voorschrijvers willen geholpen worden bij het samenstellen van een goede oplossing. Dat wordt op deze manier aangeboden.

Naar de BIA Systeemwanden bestekservice

Rockwool Rc-tool succesvol

De door ZeeBoer voor Rockwool ontwikkelde Rc-tool blijkt zee succesvol te zijn. Het berekenen van de Rc-isolatiewaarde is een hele opgave. De combinatie van lossen Rm-waarden, projectspecifieke en omgevingsfactoren maakt dat dit een klusje is waar je als voorschrijver of adviseur voor gaat zitten. Rockwool besloot om de bestaande productgegevens, die voor de bestekservice gebruikt worden, ook te gebruiken voor haar nieuwe Rc-tool.

“Rockwool Rc-tool succesvol” verder lezen

Dikkenberg Beton lanceert productzoeker

Dikkenberg Beton is een familiebedrijf dat sinds 1966 hoogwaardige en duurzame betonproducten produceert. Onder meer Oud Hollandse tegels en elementen en parkbanden behoren tot het assortiment van de fabrikant uit Lunteren. Hiervoor werd een productzoeker ontwikkeld. Een snelle manier voor voorschrijvers om door het assortiment te klikken en de juiste RAW-tekst te genereren.

“Dikkenberg Beton lanceert productzoeker” verder lezen