Warme Truiendag
05
feb
2021
Warme Truiendag

Warme Truiendag

Vandaag is het Warme Truiendag, een initiatief van Klimaatverbond Nederland. Als je aan deze dag denkt in combinatie met de bouw denk je wellicht al snel aan isolatie, dat is tenslotte waarmee we onze huizen warm en comfortabel houden.

Op het vlak van isolatie, zijn er recentelijk aardig wat veranderingen doorgevoerd. De regels waaraan onder andere de isolatie van een gebouw aan moet voldoen zijn aangescherpt.

ZeeBoer is al jaren partner van een aantal grote namen op het gebied van isolatie. Om de klanten van deze partners te ondersteunen in de keuze, welk isolatiemateriaal bij hun situatie past, ontwerpt ZeeBoer rekenprogramma’s waarmee dit eenvoudig bepaald kan worden. Met deze rekenprogramma’s de zogenaamde Rc-calculator wordt de productinformatie van de klant gekoppeld aan het rekenprogramma om zo de isolatiewaarde te bepalen.

Wilt u meer weten over onze Rc-calculator of andere diensten die ZeeBoer u kan bieden kijk dan op onze website, of ga naar de Rc-calculator van Knauf Insulation of Rockwool.

Onze opdrachtgevers