Vernieuwde bestekservice voor Pulastic
22
nov
2021
Vernieuwde bestekservice voor Pulastic

Vernieuwde bestekservice voor Pulastic

Sika heeft een leidende positie in de ontwikkeling en productie van oplossingen, producten en systemen voor verflijmen, afdichten, dempen, versterken in de bouwsector en de auto-industrie. Pulastic is als merk van Sika de partij die u kan helpen aan een sportvloer van topkwaliteit, een lange levensduur, maximale prestaties, een minimum aan blessures en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Met de vernieuwde bestekservice van Pulastic is het nu nog eenvoudiger om bij de juiste specificatie uit te komen. Diegene die bekend is met Pulastic vloeren, komt in 3 stappen bij het juiste STABU2 specificatie uit, door de optie “Direct naar systeem” te gebruiken. Indien er geen voorkennis is van het assortiment, kan er voor de optie “Help mij kiezen” worden gekozen. Op basis van functionele eisen kom je in 4 stappen bij de juiste bestekservice uit, wederom snel en efficiënt. Via de verschillende zoekstructuren worden dezelfde systemen en productinformatie opgesteld, hier geldt het mooie spreekwoord  “Alle wegen leiden naar Rome”.

Deze en nog veel meer functionaliteiten zijn gerealiseerd met ons productinformatiesysteem Utopis® Platform. Ook interesse in een bestekservice of beter beheer van uw productinformatie? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

 

 

Opdrachtgevers

8864Vernieuwde bestekservice voor Pulastic

Diensten

STABU-bestekservice

Onze opdrachtgevers