Een PIM nodig? Vakkennis komt van de fabrikant!

Meer en meer moeten we de conclusie trekken dat diepinhoudelijke kennis over bouwproducten en -oplossingen bij de fabrikant ligt. Architecten, bestekschrijvers, projectontwikkelaars en andere voorschrijvers in de bouw concentreren zich steeds meer op de hoofdlijnen van het bouwproces.

De fabrikant is ook kennisleverancier

Lever je als fabrikant dus een oplossing voor isolatie, dakbedekking, vervaardig je gevelstenen of produceer je producten voor de wegenbouw, dan ben je feitelijk ook de kennisleverancier van de bouw.

Het hebben van een Product Informatie Managementsysteem (PIM) is hierbij een must. Vaak hebben fabrikanten een intern gericht ERP-systeem. Een PIM is echter extern gericht. ZeeBoer heeft voor dit doel Utopis® Platform (UP) ontwikkeld. UP is bijzonder vanwege de mix van productdata en vak- en toepassingskennis.

Heeft u goede documentatie nodig uit een geautomatiseerd systeem? Of wilt u structuur in uw DoP’s, een koppeling met uw ERP, website, bouwspecifieke systeemconfigurator of adviestool? Dan biedt Utopis® Platform van ZeeBoer praktische en modulair inzetbare modules.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.