Oostwoud update haar postkastenconfigurator Oostwoud update haar postkastenconfigurator Oostwoud update haar postkastenconfigurator
26
mrt
2020
Oostwoud update haar postkastenconfigurator Oostwoud update haar postkastenconfigurator Oostwoud update haar postkastenconfigurator

Oostwoud update haar postkastenconfigurator

Oostwoud International is specialist in postkasten. Met de configurator die ZeeBoer bouwde kan een bestekschrijver de complete postkastunit configureren. Brievenbus, klep, naambordjes, nummering, belpaneel, intercom en frontplaat behoren tot de mogelijkheden. Oostwoud vernieuwde de tool op basis van de nieuwe websitelayout. Daarnaast is de tool bereikbaar via een makkelijk Oostwoud-adres.

Wat de bestekservice van Oostwoud uniek maakt is de ingebouwde rekentool. De maatvoering van de totale postkast wordt uitgerekend. Utopis® Platform combineert hierbij de maatvoering van individuele postkasten, het aantal postkasten, de keuze voor belpaneel en de maatvoering van de eventuele frontplaat. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met zaken als weersinvloeden en materiaalgebruik.

ZeeBoer ontwikkelde Utopis Platform voor bouwleveranciers. Kenmerk is dat UP meer doet dan alleen productinformatie verspreiden. Het denkt in oplossingen en combineert dus productfamilies met hulpstukken, verwerkingsmethoden en de omgeving.

Ga naar bestek.oostwoud.com om de tool te bekijken.

Opdrachtgevers

8855Oostwoud update haar postkastenconfigurator

Diensten

STABU-bestekservice
Adviestool

Onze opdrachtgevers