Online congres “De keten draait door” Online congres “De keten draait door”
08
mrt
2021
Online congres “De keten draait door” Online congres “De keten draait door”

Online congres “De keten draait door”

Op 25 en 26 maart organiseren Stichting Ketenstandaard, ZeeBoer en andere service providers het online congres De Keten draait door. Tijdens dit online event staat digitale samenwerking tussen de verschillende bouwpartners centraal. Waar staan we met digitale acquisitie- en transactiedata? Ook de fabrikant speelt hierin een belangrijke rol en dus is het congres bijzonder interessant voor klanten van ZeeBoer.

  • Interactieve talkshow onder bezielende begeleiding Ben van der Burg (BNR Nieuwsradio)
  • Virtuele beursvloer met verschillende serviceproviders
  • Diverse praktijkvoorbeelden, waaronder die van v.d. Bosch Beton en ZeeBoer
  • Webinars met diverse kennisonderwerpen

Talkshow “De Keten Draait Door – Van Idee tot Bouwwerkdossier”

Donderdag 25 maart van 14.00 tot 16.00 uur

Dit jaar een online talkshow, waar we uiteraard ook u bij gaan betrekken. U kunt van achter uw beeldscherm niet enkel de show volgen, maar ook actief deelnemen door zelf vragen te stellen, stellingen te beantwoorden en daarmee in gesprek te gaan met de tafelgasten. Ben van der Burg, oud-profschaatser en presentator BNR Nieuwsradio, zal de talkshow in goede banen leiden als presentator en discussieleider.

Online beursvloer

Donderdag 25 maart van 13.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 26 maart van 09.00 tot 13.00 uur

Op donderdag en vrijdag staan service providers op een online beursvloer klaar om uw vragen te beantwoorden en om te vertellen over hun ervaringen met implementaties van de standaarden bij hun klanten. Om u van gedetailleerde informatie te voorzien, worden er webinars georganiseerd door de service providers, zodat ze u helemaal mee kunnen nemen in de wereld van de implementatie van de standaarden: praktische weetjes, tips en andere kennis wordt met u gedeeld.

ZeeBoer webinar “Je productkennis afstemmen op een 24/7 online-economie”

Vrijdag 26 maart van 09.00 tot 10.00 uur

Met productinformatie en tools die aansluiten op standaarden voor bestek, BIM-model en transactie, komen uw oplossingen beter in beeld. Peter Veldhuizen laat zien hoe u met de online Utopis® Platform software 24/7 kunt adviseren, maatwerkoplossingen kunt specificeren, kunt koppelen aan een bestaand ERP of PIM en productdata makkelijk beheert en verspreidt.

Meer informatie en gratis registratie

Het evenenement is kosteloos te bezoeken. Kijk voor meer informatie op ketenstandaarddraaitdoor.nl.

Onze opdrachtgevers