Ode aan duurzame bouwers Ode aan duurzame bouwers
21
nov
2022
Ode aan duurzame bouwers Ode aan duurzame bouwers

Ode aan duurzame bouwers

Een ode duurzame bouwers. Aan de ondernemers die ZeeBoer niet dagelijks ziet, maar waar we ook voor werken. Bouwers van een nieuwe schuur, graansilo, waterberging of kippenhok. Ondernemers die met geld van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk aan de slag gaan voor een betere toekomst van hun kinderen.

Duurzaam bouwen, energietransitie: klanten van ZeeBoer werken bijna zonder uitzondering aan het oplossen van complexe uitdagingen. Vanuit verschillende hoeken ziet ZeeBoer ontwikkelingen. Delen van kennis, hergebruik van bouwmaterialen, inperking van CO2, digitale samenwerking. Uiteraard ligt de focus hierbij snel op onze eigen omgeving, maar de wereld is groter dan onze eigen problemen en uitdagingen.

Kijk je een beetje verder dan onze eigen (digitale) gebouwde omgeving, dan zie je ook een wereld die nog lang niet altijd toe is aan BIM. Waar de schop en de hamer nog de belangrijkste tools zijn. Hier zorgt ZeeBoer samen met Oxfam Novib voor goede lokale samenwerking, financiering en daarmee bestrijding van armoede, gebrek aan onderwijs en nutsvoorzieningen.

 

Onze opdrachtgevers