Nieuwe editor voor WordPress websites
28
feb
2019
Nieuwe editor voor WordPress websites

Nieuwe editor voor WordPress websites

Klanten die een WordPress website hebben kunnen binnenkort kiezen voor een nieuwe editor.

De oude bekende editor van WordPress werd begin dit jaar vervangen door “Gutenberg”. Een nieuwe manier van posten. Echter, niet alle websitefuncties kunnen direct met Gutenberg aan de slag. Daarnaast moet iedereen wennen aan een nieuwe manier van werken. Gutenberg heeft al voor heel wat beroering gezorgd in de wereld.

De ZeeBoer oplossing

ZeeBoer gaat op alle websites updaten. Hierdoor blijft de functionaliteit van de oude editor beschikbaar. Daarmee kunnen gebruikers langzaam wennen en blijven alle functies van de site het doen. Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Koppeling met Utopis® Platform

Heeft u ook een website in WordPress? Of overweegt u een nieuwe website? Met de Utopis® WP Plugin koppelt u uw website aan Utopis® Platform, met productinformatiemanagementsysteem (PIM) voor de bouw. Hiermee beheert u uw productinformatie nog meer vanuit één centrale bron of koppelt u uw website aan uw ERP systeem. Meer weten? Neem ook dan contact met ons op voor meer informatie.

Over WordPress

WordPress is het open source cms dat meer en meer ingang vindt in de wereld. Open source lijkt een modewoord te zijn: vrijheid blijheid. Aan open source kleven echter ook nadelen. Ze lift mee met ontwikkelingen die de “WordPress-gemeenschap” doet. Nog belangrijker: hackers hebben in het meestgebruikte cms een makkelijk doelwit. Zorg dus dat je website up-to-date is. Geen zorgen: ZeeBoer voert updates voor al haar klanten uit.

Diensten

WordPress plugin

Onze opdrachtgevers