AGC glasconfigurator gelanceerd
20
jun
2020
AGC glasconfigurator gelanceerd

AGC glasconfigurator gelanceerd

AGC Glass is de grootste vlakglasproducent ter wereld en produceert, verwerkt en veredelt vlakglas voor de bouw, interieurbranche, autosector en solarindustrie.

Samen met de experts van AGC Glass heeft ZeeBoer de STABU bestekservice ontwikkeld waarmee het eenvoudig is om voor uw project het juiste bestek samen te stellen. Juist omdat glas in zoveel verschillende samenstellingen beschikbaar is bieden de 5 stappen in de bestekservice extra ondersteuning bij het kiezen van het juiste glas voor uw project.

Met het opnemen van alle product- en systeem gegevens in Utopis® Platform is er voor AGC Glass een bestekservice gemaakt welke eenvoudig actueel te houden is. Door het zelf toevoegen van producten en de gegevens te beheren in de databeheer omgeving of via Excel zijn assortimentswijziging snel doorgevoerd. Met de koppeling naar de verschillende STABU sjablonen zijn bestekken dynamisch op te bouwen met de actuele gegevens uit Utopis® Platform.

Door middel van het gebruik van een I-frame of een subdomein is het mogelijk om de tools van ZeeBoer op te nemen binnen uw eigen website, hiermee oogt het als één geheel. Met name de subdomein is goed voor uw vindbaarheid binnen zoekmachines.

Bezoek hier de bestekservice van AGC Glass

Opdrachtgevers

17214AGC glasconfigurator gelanceerd

Diensten

STABU-bestekservice
Systeemconfigurator

Onze opdrachtgevers