Classificeren volgens ETIM of Sales artikelbericht? ZeeBoer ondersteunt fabrikanten in de bouw. In ons productinformatiesysteem Utopis® Platform, hebben wij de beschikking over een ETIM-tool waarmee u uw assortiment kunt beheren. Wilt u dus productinformatie verspreiden richting de handel, dan biedt ZeeBoer hiervoor een goede oplossing.

Utopis® Platform (UP) kan aansluiten op uw eigen productdata in ERP of PIM. Uiteraard kunt u dan ook gebruik maken van de andere mogelijkheden die UP biedt. Denk aan een bestekservice, up to date en on the fly productinformatie, een adviestool of kennisbank.

Meer weten? Neem contact met ons op.Ziet u door de vele afkortingen en standaarden in het bouwlandschap ook door de bomen het bos niet meer? U bent echt niet de enige leverancier in de bouw. In deze kennisbank informeren wij u over verschillende van deze begrippen. Uiteraard bent u daarnaast van harte welkom voor aanvullende informatie, desgewenst toegespitst op uw eigen organisatie. Neem gerust contact met ons op.

Team ZeeBoer

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten. De combinatie van bouwkennis, betrokkenheid, marketing en ICT maakt ons doelgericht, flexibel en slagvaardig.

Onze opdrachtgevers